Medytacja dla Europy w niedzielę, 25.10.2015 o 19-tej

.

i w intencji dzieci wolnych od szkodliwych szczepionek.

Ceramika Halafian jest tu: https://krystal28.wordpress.com/2015/09/23/raport-po-medytacji-dla-europy/

.

 .
Niedawny rozwój w Europie potrzebuje naszej pilnej uwagi.  Kryzys uchodźców w Europie nasilił się ponownie:
.
http://www.businessinsider.com/winter-weather-will-make-eu-migrant-crisis-worse-2015-10
[zimowa pogoda pogorszy kryzys uchodźców]
 .
http://www.theguardian.com/world/2015/oct/21/slovenia-calls-in-army-refugee-crisis-borders-europe    [Słowenia używa armię do regulacji kryzysu uchodźców na granicy]
.

Medytacja odbędzie się w niedzielę, 25 października o godzinie 19:00 czasu środkowoeuropejskiego (CET). Odpowiada to godz. 20.00 EET w Kairze, 18.00 GMT w Londynie, 14.00 EST w Nowym Jorku, 13.00 CST w Chicago, Denver i 11:00 CET w Los Angeles

Instrukcje medytacji:
 .
Źródło:  http://2012portal.blogspot.com/2015/10/urgent-time-sensitive-make-this-viral.html

3 Komentarze (+add yours?)

  1. canou
    Paźdź 25, 2015 @ 02:25:27

  2. liduszka
    Paźdź 24, 2015 @ 20:17:17

    Szkoda, ze brak medytacji dla Polski.


    Polska należy do Europy ❤ kr

  3. Alex
    Paźdź 24, 2015 @ 10:14:30

    Jest szansą, że ta medytacja wpłynie pozytywnie na wynik wyborów w Polsce super.

PRAWA AUTORSKIE Copyright (C) by Krystal Freeman 2010. Do wszystkich przeze mnie przetłumaczonych tekstów na tym blogu, chyba, że zaznaczono inaczej. Rozpowszechnianie moich tekstów jest dozwolone i mile widziane pod warunkiem podania linku do oryginalnego tekstu na moim blogu i bez zmian tekstu.
%d blogerów lubi to: